Mad company

Bravarija i kovano gvožđe

Bravarija i kovano gvožđe

 

image-7d7e6a91894f2da9e6d9aba15d29b115db51f5d7b1cd40642bfefe50473487bb-VBravarija je nezaobilazan segment u graditeljstvu savremenog čovjeka. Željezo kao materijal je osnova za izvođenje raznih građevinskih konstrukcija,podkonstrukcija,nadstrešica,ograda,rešetkastih formi itd.

Oblici u kojima se željezo koristi za razne potrebe i namjene je šaroliko. Razne kutije,cijevi, U profili,I profili,L profile,flahovi,puno željezo i slično su ponuda za kreiranje novih oblika po želji projektanta.

Da li je potrebno izraditi vrata ili prozor,ogradu,rukohvat,tendu,krov na raznim objektima ili nešto tako,nemoguće je zamisliti bez željeznih profila.

Bravarija se na tome i zasniva,a samo mašta u izvedbi predstavlja limit.

Kovano gvožđe predstavlja posebnu vrstu obrade metala ručnim kovanjem,čekić presom i drugim vrstama mašina za obradu metala. Akcent na kovanom gvožđu je u filigranskoj izradi i detaljima koji nisu izraženi u toj mjeri kod obične bravarije.

Da li je riječ o kovanoj ogradi,kovanoj kapiji,garnituri za sjedenje,rukohvatu ili nečemu takvom, pažnju treba zaokupiti vještina izrade i umjetnička nota stvaraoca.

MAD COMPANY D.O.O. iz Podgorice vodi računa o svemu gore navedenom kada je kovano gvožđe u pitanju i u dogovoru sa klijentom usaglašava konačni izgled proizvoda.

MAD COMPANY  D.O.O. iz Podgorice je brojne kapije i ograde od kovanog gvožđa sa izrezbarenim flahom i punim kvadratnim željezom ugradilo na mnogim prestižnim objektima širom Crne Gore,a ima intenciju da proširi spektar proizvoda (razne garniture,stolice,stolovi itd).