Mad company

SENDVIČ PANELI

Sendvič paneli

Uvoz i prodaja Crna Gora

Vršimo uvoz sendvič panela, kvalitetan način proizvodnje i vrhunske preformanse izdržljivosti. Jedni smo od vodećih dobavljača u Crnoj Gori kao i regionu Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Firma MAD COMPANY d.o.o. iz Podgorice ima raznovrstan izbor vrsta panela,perforacija,ispuna i dimenzija od renomiranih inostranih dobavljača, i to po odličnim cijenama i kratkim rokovima isporuke. U nekim situacijama je moguće da od narudžbe do isporuke prođe svega 5 dana i time ispoštujemo kratke rokove kupca za završetak objekta. MAD COMPANY d.o.o. iz Podgorice je sa svim ovim činjenicama uveliko prepoznata od strane brojnih renomiranih kuća u Crnoj Gori i van njenih granica kao pouzdan partner. Reference i značajan broj zadovoljnih klijenata koje možete pogledati na sajtu dovoljno govore o uspješnosti u saradnji sa MAD COMPANY d.o.o. iz Podgorice.

 

Šta su sendvič paneli?

Pogledajte ko su naši partneri. Reference

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>